Clasie zit fout: ''Ik heb mijn excuses gemaakt''

Clasie zit fout: ''Ik heb mijn excuses gemaakt''

Jordy Clasie heeft veel spijt van zijn reactie na zijn wissel in de gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo. De 27-jarige middenvelder geeft toe dat hij fout zat en een eventuele straf gaat hij dan ook accepteren.

Clasie was zijn emoties niet meer de baas. ''Op dat moment weet ik eigenlijk niet meer hoe mijn reactie was. Zo'n moment heb ik niet heel vaak gehad in mijn carriere. Vandaag gebeurde het, wat zeker niet goed is. Ik heb mijn excuses gemaakt richting de trainer en dat ga ik ook zeker nog doen richting de groep. Dat is een grote fout van mij,'' vertelt de aanvoerder in gesprek met FOX Sports.

Van Bronckhorst bracht met Van Persie voor Clasie een aanvaller voor een middenvelder. Een bewuste tactische keuze, verklaarde de coach. ''We wilden deze wedstrijd winnen, vandaar dat we met drie aanvallers wilden blijven spelen. Dat is uiteindelijk gelukt en daar ben ik heel blij mee, maar we hebben het onszelf vandaag wel onnodig moeilijk gemaakt.''

Lees meer over
Robin van Persie Giovanni van Bronckhorst
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties