Vilhena: ''Ik blijf gewoon bescheiden en rustig''

Vilhena: ''Ik blijf gewoon bescheiden en rustig''

Tonny Vilhena zorgde tegen sc Heerenveen met de derde Feyenoordgoal voor de 3-0 eindstand. Hoewel het een eenvoudige overwinning leek, ging het volgens de middenvelder toch niet vanzelf.

"In de eerste helft is er veel gebeurd. Twee doelpunten die werden afgekeurd. Ik denk dat we de eerste helft beter konden spelen; dat hebben we niet gedaan", zegt Vilhena in gesprek met Voetbal International. "In de tweede helft hebben we ons herpakt en hebben we gewonnen. Als we de kansen die we kregen hadden afgemaakt, hadden we vijf of zes keer gescoord."

Vilhena speelde afgelopen maand zijn tweehonderdste wedstrijd voor Feyenoord en is daarmee de jongste Feyenoorder ooit die dat aantal bereikt. "Ik ben er supertrots op om meer dan tweehonderd wedstrijden voor zo'n mooie club te spelen. Daar ben ik superblij mee." De interviewer merkt op dat hij er niet 'superblij' uitziet. "Ik ben bescheiden. Iedereen die mij kent weet dat ik niet met een hele grote smile op m'n gezicht loop. Ik blijf gewoon bescheiden en rustig."

Lees meer over
sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties