Clasie: ''Enige wat je kunt doen is presteren op het veld''

Clasie: ''Enige wat je kunt doen is presteren op het veld''

Feyenoord heeft in eigen huis drie belangrijke punten gepakt. sc Heerenveen werd relatief eenvoudig met 3-0 verslagen. Jordy Clasie stond na afloop RTV Rijnmond te woord.

"We zitten in een heel moeilijke fase, waarin veel gebeurt bij de club. Zowel op het veld als gedoe buitenom. Daar hebben wij natuurlijk geen invloed op, maar er is wel veel negativiteit op dit moment bij de club. Als speler moet je daarmee zien om te gaan. Het enige wat je kunt doen is presteren op het veld. Dat hebben we afgelopen tijd niet gedaan. Daarom is het lekker dat je vandaag vrij makkelijk wint."

Clasie probeert de negativiteit van zich af te schudden door gewoon rustig te blijven. "Natuurlijk is er ook rondom mij heel veel negativiteit. Het is zoals het is. Ik probeer met name gewoon rustig te blijven en te focussen op het team en op mezelf. Dan hoop je dat je het tij zo snel mogelijk kan keren."

Tegen sc Heerenveen bleef vak S leeg en besloten veel supporters om uit solidariteit ook weg te blijven. "Normaal is het volle bak, vandaag een stuk rustiger. Het heeft niet heel veel invloed gehad op de wedstrijd. Waar we ze normaal natuurlijk hard nodig hebben - zeker dit seizoen - om ons een extra steuntje in de rug te geven, was vandaag eigenlijk een vrij makkelijke wedstrijd. Het is jammer dat het stadion minder vol is dan normaal, maar het is ieder z'n goed recht. Een besluit van de KNVB, daar hebben wij verder geen invloed op. Het enige wat wij kunnen doen is presteren op het veld. Daarom is het lekker dat je vandaag drie punten hebt."

[dumpitem=18153]

Lees meer over
sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties