Berghuis: ''Denk dat dat de laatste weken ontbrak''

donderdag 4 april 2019 23:04 61.970 keer bekeken 32 reacties Pro Shots

Steven Berghuis speelde tegen Heerenveen een sterke wedstrijd. Het lijkt het perfecte antwoord op de commotie die er vorige week rondom hem ontstond. Zelf ziet hij dat echter niet zo. "Ik ben blij dat ik gewoon weer lekker kon voetballen, that's it. Voor mij is het helemaal klaar."

"We waren creatief naar voren, probeerden kansen te creëren. Daar was ik niet ontevreden over vandaag", zegt Berghuis in gesprek met FOX Sports. "Ik had een doelpuntje meer kunnen maken. Dat is het enige wat ik wel jammer vind."

"De eerste helft waren de ruimtes groot als wij druk zetten", noemt Berghuis als enige kritiekpunt. "Aan de bal waren we wel redelijk fris en creatief. Ik denk dat dat de laatste weken ontbrak. Het frisse, het plezier hebben samen, proberen kansen te creëren. Dat voelt ook wel weer een keer lekker."

Toch wil Berghuis niet helemaal meegaan in de euforie. "Laten we niet te blij doen. Op naar zondag." Zondag speelt Feyenoord uit tegen VVV, op kunstgras. "Daar hebben we het vaker moeilijk mee gehad, vorig jaar ook. We kunnen onze borst nat maken."

Gerelateerd nieuws
32 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 16 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74194 leden - Op dit moment zijn 826 mensen actief, waarvan 235 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved