Berghuis: ''Denk dat dat de laatste weken ontbrak''

Berghuis: ''Denk dat dat de laatste weken ontbrak''

Steven Berghuis speelde tegen Heerenveen een sterke wedstrijd. Het lijkt het perfecte antwoord op de commotie die er vorige week rondom hem ontstond. Zelf ziet hij dat echter niet zo. "Ik ben blij dat ik gewoon weer lekker kon voetballen, that's it. Voor mij is het helemaal klaar."

"We waren creatief naar voren, probeerden kansen te creëren. Daar was ik niet ontevreden over vandaag", zegt Berghuis in gesprek met FOX Sports. "Ik had een doelpuntje meer kunnen maken. Dat is het enige wat ik wel jammer vind."

"De eerste helft waren de ruimtes groot als wij druk zetten", noemt Berghuis als enige kritiekpunt. "Aan de bal waren we wel redelijk fris en creatief. Ik denk dat dat de laatste weken ontbrak. Het frisse, het plezier hebben samen, proberen kansen te creëren. Dat voelt ook wel weer een keer lekker."

Toch wil Berghuis niet helemaal meegaan in de euforie. "Laten we niet te blij doen. Op naar zondag." Zondag speelt Feyenoord uit tegen VVV, op kunstgras. "Daar hebben we het vaker moeilijk mee gehad, vorig jaar ook. We kunnen onze borst nat maken."

[readmore=50352]

Lees meer over
Steven Berghuis sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties