'Gio': ''Denk dat we vandaag duidelijk de winnaar waren''

'Gio': ''Denk dat we vandaag duidelijk de winnaar waren''

Giovanni van Bronckhorst verscheen voor het eerst in weken weer tevreden voor de camera na een wedstrijd. In eigen huis wist zijn ploeg tegen Heerenveen weer eens drie punten te pakken. Het werd 3-0 voor de Rotterdammers.

"Het belangrijkste was vandaag dat we de wedstrijd zouden winnen", begint Van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports. "De manier waarop was ook goed, zeker de tweede helft. We deden er alles aan om te winnen. In de duels, in het druk zetten. We hebben een aantal kansen benut en hadden er nog meer kunnen en moeten scoren in de tweede helft. Maar al met al ben ik tevreden met het resultaat."

Steven Berghuis stond na het incident van vorige week vandaag gewoon weer in de basis, en speelde een sterke wedstrijd. "Dat kan hij. Daar ben ik heel blij mee. Hij was vandaag belangrijk voor het team. De manier waarop hij speelt; hij opent kansen voor andere spelers en voor zichzelf. Vandaag was hij heel goed."

Van Bronckhorst geeft aan blij te zijn met de manier waarop zijn ploeg de overwinning binnensleepte. "We hebben nu het resultaat behaald dat we verdienden. Afgelopen zondag kon het beide kanten op gaan. Dat hebben we een aantal keer gehad de laatste weken, maar ik denk dat we vandaag duidelijk de winnaar waren."

[dumpitem=18155]

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst Steven Berghuis sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties