Kein Geloel: ''Maak Rob Jansen technisch directeur''

dinsdag 2 april 2019 07:04 54.435 keer bekeken 126 reacties Pro Shots

Altijd leuk, speculeren. Martin van Geel is weg (écht uit zichzelf?) en de ene na de andere nieuwe technisch directeur komt voorbij. Huiberts? Waarom zou hij bij AZ willen vertrekken? Joris Mathijsen? Wellicht te weinig ervaring. Henk van Stee? Liet in Rusland zien wel verstand van zaken te hebben, maar is de stap van het Kasteel naar Zuid niet te groot?

Johan heeft in zijn ogen de ideale kandidaat: Rob Jansen. Een groot netwerk en zat ervaring in de voetbalwereld. Maar of men in het Maasgebouw zo ver wil en durft te kijken, is de vraag.

Verder is er weinig positiefs om aan vast te klampen, in deze gitzwarte dagen als Feyenoordsupporter. Een typerende nederlaag in Utrecht (applaus voor het prachtige eerbetoon), een geheimzinnige ‘straf’ voor Berghuis en een riante voorsprong op de nummer 4 is als sneeuw voor de zon verdwenen. Als dat maar geen play-offs worden. Hopelijk vindt Gio de sleutel naar de voordeur nog.

Gerelateerd nieuws
126 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 42 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72544 leden - Op dit moment zijn 34 mensen actief, waarvan 30 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved