Kein Geloel: ''Maak Rob Jansen technisch directeur''

Kein Geloel: ''Maak Rob Jansen technisch directeur''

Altijd leuk, speculeren. Martin van Geel is weg (écht uit zichzelf?) en de ene na de andere nieuwe technisch directeur komt voorbij. Huiberts? Waarom zou hij bij AZ willen vertrekken? Joris Mathijsen? Wellicht te weinig ervaring. Henk van Stee? Liet in Rusland zien wel verstand van zaken te hebben, maar is de stap van het Kasteel naar Zuid niet te groot?

Johan heeft in zijn ogen de ideale kandidaat: Rob Jansen. Een groot netwerk en zat ervaring in de voetbalwereld. Maar of men in het Maasgebouw zo ver wil en durft te kijken, is de vraag.

Verder is er weinig positiefs om aan vast te klampen, in deze gitzwarte dagen als Feyenoordsupporter. Een typerende nederlaag in Utrecht (applaus voor het prachtige eerbetoon), een geheimzinnige ‘straf’ voor Berghuis en een riante voorsprong op de nummer 4 is als sneeuw voor de zon verdwenen. Als dat maar geen play-offs worden. Hopelijk vindt Gio de sleutel naar de voordeur nog.

Lees meer over
martin van geel Steven Berghuis FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties