De Jong: ''Eerst Gio, dan Martin en nu ik''

De Jong: ''Eerst Gio, dan Martin en nu ik''

Jan de Jong is niet van plan om Feyenoord snel te verlaten. De algemeen directeur krijgt de laatste maanden steeds meer kritiek te verwerken, maar is niet van plan om net als Martin van Geel op te stappen bij de Rotterdammers.

''Het is een soort treintje,'' begint De Jong in gesprek met RTV Rijnmond. ''Eerst Gio, dan Martin en nu ik. Dat hoort ook bij het voetbal. Sinds mijn aanstelling zijn er al zeven andere directeuren bij clubs vertrokken. Ik stel met alles het belang van Feyenoord voorop. Ik ben geen jobhopper en geef ook niet op. Iedereen mag mij uitschelden of bedreigen, dat doet mij weinig."

Technisch directeur Van Geel vond de kritiek rondom zijn persoon te veel worden. "Martin vond dat zijn effectiviteit aan het verdwijnen was. Alles wat hij deed, werd betwist. De hele dag kreeg hij te horen dat hij op moest rotten of juist moest blijven. Dat laatste vond hij eigenlijk nog erger.''

Lees meer over
martin van geel Jan de Jong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties