Feyenoord plaatst eerste rail seats in De Kuip

Feyenoord plaatst eerste rail seats in De Kuip

Feyenoord is begonnen met het plaatsen van rail seats op Vak S. Dit meldt FRFC1908.nl. Supporters kunnen straks op een veilige manier staand de thuiswedstrijden van de Rotterdamse club bekijken.

Een rail seat is een klapstoel, waarmee bij nationale wedstrijden op een veilige en comfortabele manier een staanplaats aan supporters kan worden geboden. Bij internationale wedstrijden, waar staanplaatsen niet zijn toegestaan, kunnen de rail seats door het openklappen van het zitgedeelte eenvoudig worden omgebouwd tot zitplaatsen.

Feyenoord heeft besloten tot de invoering van rail seats naar aanleiding van een enquête, die aan alle seizoenkaarthouders vanaf vijftien jaar oud werd verzonden. De uitkomst van deze enquête, die door meer dan vijfduizend supporters is ingevuld, bevestigde dat een deel van de supporters graag staand de thuiswedstrijden van Feyenoord wil bekijken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties