Van Bronckhorst: ''We verdienden te winnen''

zondag 10 maart 2019 16:30 33.910 keer bekeken 217 reacties Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst is er met zijn Feyenoord opnieuw niet in geslaagd om een uitwedstrijd te winnen. Op bezoek bij Vitesse bleef de ploeg steken op een 1-1 gelijkspel. 

"De eerste helft spelen we uitstekend. We speelden goed onder de druk van Vitesse uit, creërden veel mogelijk om de score te openen. Gelukkig doen we dat net voor rust", begint Van Bronckhorst zijn analyse in gesprek met FOX Sports. "In de tweede helft krijgen we te snel die goal tegen. In de laatste fase pakken we het weer op. We hadden veel mogelijkheden om te scoren. De laatste tien minuten kan 'ie beide kanten op vallen."

Van Bronckhorst koos ervoor om Orkun Köckü te laten beginnen als vervanger van de geblesseerde Tonny Vilhena. De middenvelder speelde een goede wedstrijd en maakte de enige Feyenoord-goal. "In balbezit zie je dat Orkun heel goed tussen de linies kan spelen. Hij was altijd aanspeelbaar. Hij maakte een heel mooie goal. In de tweede helft werd hij vermoeider en gaf hij aan dat hij gewisseld wilde worden."

Het meest ontevreden is Van Bronckhorst over de manier waarop de tegengoal viel. "Dat is iets wat niet mag op dit niveau, zeker niet vlak na rust. Als je zoveel energie in een wedstrijd steekt om op voorsprong te komen, mag je het niet zo weggeven. Daarentegen waren er heel veel positieve dingen. We hebben een heel goede wedstrijd gespeeld. We verdienden ook te winnen, maar hebben onszelf niet beloond."

Gerelateerd nieuws
217 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 110 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67433 leden - Op dit moment zijn 1030 mensen actief, waarvan 275 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved