Slory: ''Ik heb spijt dat ik Feyenoord toen verlaten heb''

Slory: ''Ik heb spijt dat ik Feyenoord toen verlaten heb''

Andwelé Slory was tussen 2007 en 2010 actief als speler bij Feyenoord. De snelle aanvaller was in deze periode acht keer trefzeker in 50 duels. Hij blikt in de YouTube talkshow Leven met Feyenoord terug op zijn periode bij Feyenoord.

Na zeven succesvolle jaren bij Telstar en Excelsior werd Slory in de zomer van 2007 beloond met een transfer naar Feyenoord. Slory had al eerder bij een grote club kunnen spelen, maar zijn moeder hield dat tegen. 'Ik was sowieso een laatbloeier. Ik mocht van mijn moeder niet naar een grote club, dus ben ik pas op mijn dertiende naar Telstar gegaan, waar ik met de bus naar toe kon. Ik stond bij veel clubs op de radar, waaronder Ajax. Mijn moeder vond school het allerbelangrijkst, maar op dat moment kon ik haar wel vermoorden. Ik ben uiteindelijk alsnog profvoetballer geworden,' vertelt Slory openhartig.

Slory vertelt ook spijt te hebben van zijn vertrek bij Feyenoord. 'Achteraf had ik liever twee jaar bijgetekend, dan dat buitenlands avontuur. De reden is privé, maar had ik waarschijnlijk tot op heden nog steeds het plezier in het spelletje gehad.'

Slory was actief in de periode waarin hij samen speelde met spelers als Roy Makaay en Giovanni van Bronckhorst. 'In mijn beginfase bij Feyenoord schoot ik blind op het doel. Ik keek altijd naar Makaay. Hij was bezig met mij en hij vertelde mij dat ik gewoon met binnenkant voet op doel moest schieten. Ik weet nog steeds niet hoe die maffe het doet. De keeper weet waar hij schiet, en toch scoort hij.'

Klik hier voor de aflevering van Leven met Feyenoord.

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties