Borst: ''Feyenoord gaat door met Martin van Geel''

Borst: ''Feyenoord gaat door met Martin van Geel''

Hugo Borst heeft bekend gemaakt dat technisch directeur Martin van Geel langer door gaat bij Feyenoord. De journalist heeft met mensen binnen de club gesproken.

"Hij heeft het goed gedaan. Hij heeft de titel gewonnen, meerdere bekers,'' begint Borst in gesprek met FOX Sports. ''Het probleem van Feyenoord is dat als je iemand daar neer zet, hij weinig geld tot zijn beschikking heeft. Hij moet dan ontzettend creatief zijn of de beschikking hebben over een geweldige jeugdopleiding."

"Nou, wat er nu bij Feyenoord uit de jeugd komt, is matigjes. Daar gaan ze het volgend jaar echt niet mee redden. Je moet enorm goed gaan scouten."

Kees Kwakman tipt Ted van Leeuwen als mogelijke kandidaat voor Feyenoord. "Ik heb die naam ook gehoord. Ik vond het niet zo gek", zei Borst daarover. "Maar het gaat niet gebeuren. Ik heb ze bij Feyenoord gesproken. Zij gaan door met Martin van Geel."

Lees meer over
martin van geel Hugo Borst
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties