'Feyenoord ontvangt zes miljoen per jaar van Droomparken'

'Feyenoord ontvangt zes miljoen per jaar van Droomparken'

Feyenoord heeft vanmorgen de nieuwe hoofdsponsor bekend gemaakt. De Rotterdammers gaan twee jaar in zee met Droomparken. Het bedrijf dat recreatieparken ontwikkeld in Nederland is tot het einde van het seizoen nog de hoofdsponsor van Vitesse. Het contract zal niet worden verlengd.

Feyenoord en Droomparken gaan vanaf deze zomer met elkaar in zee. Volgens De Telegraaf ontvangt de Rotterdamse club in twee jaar tijd twaalf miljoen euro. De club zelf wil geen bedrag bekend maken, maar Mark Koevermans laat wel weten dat opnieuw sprake is van een verbetering ten opzichte van de huidige hoofdpartnerovereenkomst.

De ochtendkrant weet ook te melden dat Feyenoord graag een luchtvaartmaatschappij, een online-betting partner en het havenbedrijf aan zich willen binden, maar grote partijen wachten eerst de komt van een eventueel nieuw stadion af van de Rotterdammers.

[readmore=49979]

Lees meer over
Vitesse
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties