'Gio' over Van Beek: ''Dan maak je uit een reflex een keuze''

zondag 24 februari 2019 16:34 96.105 keer bekeken 202 reacties Pro Shots

Sven van Beek speelde in de uitwedstrijd tegen PSV een negatieve hoofdrol. Na een uur spelen pakte hij een rode kaart, waardoor Feyenoord met tien man kwam te staan. Giovanni van Bronckhorst neemt het voor de camera van FOX Sports op voor de verdediger.

"Het is heel makkelijk om nu te zeggen dat hij het anders had moeten doen. Je bent zo in de emotie van de wedstrijd. De tijd die je krijgt om te beslissen is maar heel kort. Dan maak je uit een reflex een keuze."

Van Beek mist door de rode kaart de wedstrijd tegen Ajax van aanstaande woensdag, maar Van Bronckhorst verwacht dan wel weer te kunnen beschikken over de vandaag geblesseerde Jeremiah St Juste. "Dat verwacht ik wel. We zullen zien hoe hij zich morgen voelt. Zeker met de rode kaart van Sven hebben we verdedigers hard nodig."

Volgens Van Bronckhorst heeft Feyenoord in Eindhoven wel vertrouwen getankt voor die wedstrijd van woensdag. "We hebben ook vandaag weer bewezen dat we heel goed kunnen voetballen. Het niveau dat we vandaag halen is ook het niveau dat we woensdag nodig hebben."

Gerelateerd nieuws
202 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 121 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73881 leden - Op dit moment zijn 964 mensen actief, waarvan 238 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved