'Vrienden van Feyenoord willen Jaap Stam'

'Vrienden van Feyenoord willen Jaap Stam'

Feyenoord is druk op zoek naar een opvolger van Giovanni van Bronckhorst. De Rotterdammers moeten voor aankomend seizoen een nieuwe trainer vinden. De Vrienden van Feyenoord hebben een duidelijke voorkeur: Jaap Stam moet volgens de investeerders de nieuwe trainer van Feyenoord gaan worden.

"Ik hoorde de naam van Jaap Stam in de wandelgangen", vertelt Driessen in de voetbalpodcast van De Telegraaf. "Hij schijnt er heel goed op te staan bij de Vrienden van Feyenoord. Iemand die bij PSV en bij Ajax heeft gevoetbald, een international die in diverse keukens heeft gekeken... Of hij de man is voor Feyenoord, dat moet je afwachten."

De oud-voetballer van onder meer Manchester United en AC Milan begon zijn loopbaan als trainer in 2009 bij PEC Zwolle als interim trainer. Daarna was hij werkzaam als assistent bij Ajax en werd in 2014 hoofdtrainer van Jong Ajax. Van 2016 tot 2018 deed Stam ervaring op bij Reading FC, waarmee hij op een haar na naar de Premier League promoveerde. Stam verloor de beslissingswedstrijd om promotie na strafschoppen van Huddersfield Town. Nu is hij sinds de winter actief bij PEC Zwolle.

Lees meer over
PSV Giovanni van Bronckhorst ajax Jan de Jong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties