Kleedkamer bleef lang dicht: ''Harde woorden gevallen''

zondag 17 februari 2019 16:52 77.210 keer bekeken 271 reacties Pro Shots

Sven van Beek was met een eigen goal verantwoordelijk voor het enige doelpunt tijdens de pijnlijke 1-0 nederlaag tegen FC Groningen. Na afloop verscheen hij zichtbaar geïrriteerd voor de camera van FOX Sports.

Het duurde lang voor er überhaupt een speler van Feyenoord uit de kleedkamer kwam. "Natuurlijk zijn er harde woorden gevallen, maar iedereen weet wel dat het zo niet verder kan en niet goed is." Van Beek geeft aan dat het woord vooral aan de trainer was. "Op dit moment is het het beste om onze mond te houden en van de week met elkaar te praten."

Van Beek zelf behaalde met zijn zesde eigen doelpunt bij Feyenoord een dubieus record. "Het was een heel lullig moment. Als ik hem niet aanraak zit 'ie ook. Ik kan er weinig aan doen. Als je alle zes de eigen doelpunten nagaat, zijn er zeker drie waar ik niks aan kan doen."

Van Beek geeft aan zelf geen verklaring te hebben voor wéér een, zoals hij het zelf noemt, 'Feyenoord-onwaardige' nederlaag en ergert zich aan de verslaggever die de vraag blijft herhalen. "Die vraag heb je nu al drie keer gesteld, drie keer geef ik hetzelfde antwoord."

Gerelateerd nieuws
271 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 166 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73943 leden - Op dit moment zijn 865 mensen actief, waarvan 226 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved