Kleedkamer bleef lang dicht: ''Harde woorden gevallen''

Kleedkamer bleef lang dicht: ''Harde woorden gevallen''

Sven van Beek was met een eigen goal verantwoordelijk voor het enige doelpunt tijdens de pijnlijke 1-0 nederlaag tegen FC Groningen. Na afloop verscheen hij zichtbaar geïrriteerd voor de camera van FOX Sports.

Het duurde lang voor er überhaupt een speler van Feyenoord uit de kleedkamer kwam. "Natuurlijk zijn er harde woorden gevallen, maar iedereen weet wel dat het zo niet verder kan en niet goed is." Van Beek geeft aan dat het woord vooral aan de trainer was. "Op dit moment is het het beste om onze mond te houden en van de week met elkaar te praten."

Van Beek zelf behaalde met zijn zesde eigen doelpunt bij Feyenoord een dubieus record. "Het was een heel lullig moment. Als ik hem niet aanraak zit 'ie ook. Ik kan er weinig aan doen. Als je alle zes de eigen doelpunten nagaat, zijn er zeker drie waar ik niks aan kan doen."

Van Beek geeft aan zelf geen verklaring te hebben voor wéér een, zoals hij het zelf noemt, 'Feyenoord-onwaardige' nederlaag en ergert zich aan de verslaggever die de vraag blijft herhalen. "Die vraag heb je nu al drie keer gesteld, drie keer geef ik hetzelfde antwoord."

[readmore=49818]

Lees meer over
Sven van Beek FC Groningen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties