''Advocaat en Kuyt bij Feyenoord? Geen goede zaak''

''Advocaat en Kuyt bij Feyenoord? Geen goede zaak''

Willem van Hanegem is absoluut geen voorstander van Dick Advocaat als opvolger van Giovanni van Bronckhorst, die na dit seizoen vertrekt als trainer van Feyenoord. Volgens Van Hanegem schiet je met Advocaat weinig op.

"Je gaat toch niet denken aan een tussenpaus? We liggen al jaren achter. Dan verspeel je weer een jaar. Dat vind ik zonde. Ik denk dat het wel gaat gebeuren, maar het is geen goede zaak," zegt de voormalig speler en trainer van Feyenoord in het praatprogramma van de Rotterdamse internetzender Recht uit Rotterdam.

Dirk Kuyt
Ook door een andere suggestie zet Van Hanegem een streep. "Dirk Kuyt? Die is drie weken bezig met trainen! Dat is bij Feyenoord altijd zo, dan schuiven we maar iemand naar voren die populair is. Of die er verstand van heeft moet je maar afwachten."

Henk ten Cate en Henk Fraser
De oud-international komt zelf ook met namen. "Ik zou denken aan Henk ten Cate. Die laat zijn ploegen altijd redelijk tot goed spelen, altijd naar voren gericht. Dat zien we bijna niet meer. Dan zet je andere Henk (Fraser, red.) erbij en neem je Max Huiberts van AZ als technisch directeur," aldus Van Hanegem.

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst Dirk Kuyt Dick Advocaat Willem van Hanegem Kuyt Van Hanegem Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties