Vermeer: ''We hebben bijna geen kans gecreëerd vandaag''

Vermeer: ''We hebben bijna geen kans gecreëerd vandaag''

Doelman Kenneth Vermeer verloor vandaag met Feyenoord van Excelsior. Laat in de wedstrijd zag hij de 2-1 in zijn doel binnenvallen. Een verklaring voor de nederlaag heeft Vermeer niet.

"We spelen sowieso geen topwedstrijd", begint hij in gesprek met FOX Sports. "De eerste helft was er niet zo veel aan de hand. Het tempo moest omhoog, dat hebben we in de rust nog besproken. Je komt op 0-1, maar daar is ook alles mee gezegd. We hebben bijna geen kans gecreëerd vandaag."

In de slotfase probeerde Feyenoord de 2-1 te forceren door Jorgensen in te brengen voor Van der Heijden. Daardoor moest Vermeer het doen met slechts drie verdedigers voor zich. "Het enige wat ik kan doen is het zo goed mogelijk neerzetten. Er was niet superveel aan de hand, we gaven zelf ook niet al te veel kansen weg. Maar het doelpunt viel laat, we hadden geen tijd meer om het recht te zetten."

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties