Van Beek: ''Wat we vandaag hebben laten zien kan echt niet''

Van Beek: ''Wat we vandaag hebben laten zien kan echt niet''

De geluiden vanuit het trainingskamp in Marbella waren positief, maar een week later heeft Feyenoord tegen PEC Zwolle wederom een pijnlijke nederlaag geleden. Sven van Beek vindt het lastig te zeggen hoe het komt.

"We hebben een goede voorbereiding gehad naar deze wedstrijd toe", begint Van Beek in gesprek met RTV Rijnmond. "Tegen Dortmund hadden we goed gevoetbald. Daar moet je dan op voortborduren, maar wat wij vandaag hebben laten zien kan echt niet."

Volgens de verdediger waren het vooral persoonlijke fouten die Feyenoord de wedstrijd gekost hebben. "We beginnen goed, laten de bal makkelijk van links naar rechts gaan in één, twee keer raken. Op een gegeven moment maakt iedereen dan verkeerde keuzes en gaan ze voor zichzelf voetballen. Dan wordt het lastig."

Dat Feyenoord niet meer om de titel speelt, zou een reden kunnen zijn waarom de motivatie een klein beetje weg is. Van Beek wil daar echter niks van weten. "Natuurlijk niet. Wij moeten gewoon die derde plek veilig stellen. Als we doorgaan zoals vandaag, wordt dat nog lastig."

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties