Clasie: ''Laat duidelijk zijn dat dit een probleem van ons is''

Clasie: ''Laat duidelijk zijn dat dit een probleem van ons is''

Feyenoord is het nieuwe jaar begonnen met een 3-1 nederlaag tegen PEC Zwolle. Aanvoerder Jordy Clasie staat teleurgesteld voor de camera van FOX Sports. ''Als je hier 3-1 verliest, kan je heel veel verklaren, maar het is gewoon een schande, klaar."

De eerste helft viel volgens Clasie nog mee. "We begonnen aardig, hadden over het algemeen de controle. Met name in de counter werden zij gevaarlijk door ons balverlies. De eerste helft hebben we een aantal kansen gecreëerd, maar in de eindfase waren we niet scherp genoeg. De tweede helft was gewoon een drama. Je geeft de goals heel makkelijk weg. Het is niet Feyenoordwaardig wat we vandaag hebben laten zien."

Met de nederlaag is Feyenoord slecht begonnen aan een belangrijke week, waarin een bekerwedstrijd tegen Fortuna en de Klassieker tegen Ajax op het programma staan. "Een overwinning hier had extra vertrouwen kunnen geven. Ik maak me geen zorgen, maar laat duidelijk zijn dat het wel een probleem van ons is. We spelen veel wedstrijden waarin we totaal niet ons niveau halen."

Lees meer over
ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties