Clasie: ''Laat duidelijk zijn dat dit een probleem van ons is''

zaterdag 19 januari 2019 21:49 80.865 keer bekeken 163 reacties Pro Shots

Feyenoord is het nieuwe jaar begonnen met een 3-1 nederlaag tegen PEC Zwolle. Aanvoerder Jordy Clasie staat teleurgesteld voor de camera van FOX Sports. ''Als je hier 3-1 verliest, kan je heel veel verklaren, maar het is gewoon een schande, klaar."

De eerste helft viel volgens Clasie nog mee. "We begonnen aardig, hadden over het algemeen de controle. Met name in de counter werden zij gevaarlijk door ons balverlies. De eerste helft hebben we een aantal kansen gecreëerd, maar in de eindfase waren we niet scherp genoeg. De tweede helft was gewoon een drama. Je geeft de goals heel makkelijk weg. Het is niet Feyenoordwaardig wat we vandaag hebben laten zien."

Met de nederlaag is Feyenoord slecht begonnen aan een belangrijke week, waarin een bekerwedstrijd tegen Fortuna en de Klassieker tegen Ajax op het programma staan. "Een overwinning hier had extra vertrouwen kunnen geven. Ik maak me geen zorgen, maar laat duidelijk zijn dat het wel een probleem van ons is. We spelen veel wedstrijden waarin we totaal niet ons niveau halen."

Gerelateerd nieuws
163 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 103 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 2566 mensen actief, waarvan 815 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved