''Alleen Berghuis en Vilhena zijn van topniveau''

''Alleen Berghuis en Vilhena zijn van topniveau''

Arno Vermeulen blikt terug op het jaar van Feyenoord. De Rotterdamse club won twee prijzen, maar stelde ook flink teleur in Europa en in de competitie. ''Tja, dit seizoen draait het echt alleen om PSV en Ajax; die spelen hun eigen competitie. En Feyenoord hobbelt er een beetje achteraan.''

"Dit elftal kan zich oppompen voor één wedstrijd, maar heeft gewoon te weinig basiskwaliteit om het elke week te laten zien,'' vervolgt Vermeulen in gesprek met de NOS. ''Alleen Steven Berghuis en Tonny Vilhena zijn van topniveau. Dat zou ook kunnen gelden voor Robin van Persie en Nicolai Jørgensen als ze fit zijn, maar dat zijn ze niet."

"Je kunt het ze niet kwalijk nemen, maar jongens als Bart Nieuwkoop, Tyrell Malacia en Sven van Beek zijn gewoon niet goed genoeg. Volgend jaar wordt het nog moeilijker, want het verschil met PSV en Ajax wordt alleen maar groter. Feyenoord is een hoofdpijndossier, niet alleen voor een trainer als Giovanni van Bronckhorst, maar voor elke trainer."

Lees meer over
PSV Robin van Persie Steven Berghuis Sven van Beek Bart Nieuwkoop Tyrell Malacia ajax Tonny Vilhena Van Beek Van den Berg
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties