El Khayati: ''Altijd gezegd dat Feyenoord een hele mooie club is''

zondag 23 december 2018 17:54 79.060 keer bekeken 199 reacties Pro Shots

Abdenasser El Khayati was zondag de grote man aan de kant van ADO Den Haag in de wedstrijd tegen Feyenoord. De spelmaker maakte de twee Haagse goals in de wedstrijd die in een 2-2 gelijkspel eindigde. Door de doelpunten laaide de discussie over een mogelijke transfer naar de Rotterdamse club weer op.

"Het is logisch dat als je goed bezig bent dat men denkt dat ik een stap hogerop moet maken", aldus Rotterdammer El Khayati. "Ik heb natuurlijk wel die ambitie, als er straks iets moois komt gaan we daar naar kijken. Of Feyenoord die stap is? Ik heb altijd gezegd dat Feyenoord een hele mooie club is."

"In een team dat echt op balbezit speelt zal ik honderd procent veel beter tot mijn recht komen", vervolgt de 29-jarige voetballer in gesprek met RTV Rijnmond. "Niks ten nadele van ADO Den Haag, want hier is het gewoon een ander soort spel. Laten we zien wat er gaat gebeuren.

Gerelateerd nieuws
199 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 97 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 40 mensen actief, waarvan 28 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved