''Als ik Feyenoord was zou ik Tapia lekker in de etalage zetten''

''Als ik Feyenoord was zou ik Tapia lekker in de etalage zetten''

Renato Tapia verscheen zondag in de basisopstelling van Feyenoord. De middenvelder verving Jordy Clasie, die door een blessure niet in actie kon komen. Oud-voetballer Youssef El Akchaoui keek met wisselende gevoelens terug op de wedstrijd tegen Tapia tegen ADO Den Haag, die in 2-2 eindigde.

"Tapia deed het op grote vlakken heel goed, maar hij nam vooral veel risico in zijn spel", analyseert hij bij RTV Rijnmond. "Teveel risico, zeker voor de positie waar hij speelt. Hij was te flegmatiek en maakte de indruk van ''k doe het wel eventjes', dat ging een paar keer fout waardoor ADO kon aanvallen."

"Ik denk dat Tapia geen toekomst meer heeft hij Feyenoord", vervolgt hij. "Hij is een Zuid-Amerikaan, komt uit een heel andere cultuur en heeft een andere mentaliteit. Als ik Feyenoord was zou ik hem lekker in de etalage zetten en als er een club komt een strik er omheen doen en afscheid van hem nemen."

Lees meer over
Renato Tapia Clasie Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties