Clasie terugverwacht na winterstop: ''Geen ernstige blessure''

Clasie terugverwacht na winterstop: ''Geen ernstige blessure''

Giovanni van Bronckhorst kan in Den Haag niet beschikken over Jordy Clasie. Renato Tapia zal zijn plek invullen. In gesprek met FOX Sports geeft de trainer aan dat hij Clasie na de winterstop gewoon weer terug verwacht.

"Het valt mee, het is geen ernstige blessure", vertelt Van Bronckhorst. "Vandaag was het te kort dag om hem te laten spelen, maar na de winterstop verwacht ik geen problemen."

De trainer heeft vertrouwen in vervanger Tapia. "Hij is international, heeft een WK gespeeld. Het is een speler met veel potentie. Dat mag hij vandaag weer laten zien."

Robin van Persie is er in Den Haag gewoon weer bij. "Hij is een aantal keer minder goed teruggekomen na een wedstrijd. Dat was na donderdag niet het geval. Ik ben blij dat ik vandaag met hem kan starten."

Het kunstgras is volgens Van Bronckhorst voor Van Persie geen probleem. "Als je elke Eredivisiespeler vraagt waar ze het liefst spelen, komt daar altijd gras uit. Dat is voor Robin niet anders. Maar zijn technische bagage is groot genoeg om ook op kunstgras uit de voeten te kunnen."

Lees meer over
Robin van Persie Renato Tapia Clasie Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties