'Gio' looft Van Persie: ''Je ziet wat hij de ploeg brengt''

'Gio' looft Van Persie: ''Je ziet wat hij de ploeg brengt''

Trainer Giovanni van Bronckhorst kan tevreden zijn over hoe zijn ploeg zich heeft herpakt na de nederlaag tegen Fortuna Sittard. In gesprek met FOX Sports geeft hij aan inderdaad tevreden zijn over het veldspel, maar niet over hoe zijn ploeg het nog onnodig spannend maakte.

"We hadden de wedstrijd onder controle", begint Van Bronckhorst. "We hadden genoeg kansen om de wedstrijd op slot te gooien. Dat doe je niet en dan hou je een ploeg in de wedstrijd. In de laatste fase komen we nog een paar keer goed weg. We kunnen onszelf kwalijk nemen dat we de kansen niet benutten, maar over het veldspel ben ik uiterst tevreden."

Van Bronckhorst erkent dat de rentrees van Robin van Persie en Jens Toornstra de ploeg geholpen hebben. "Robins techniek is uitstekend. Een paar keer is het net niet, maar je ziet wat hij de ploeg brengt. Ik vond ons veel beter in de wedstrijd zitten dan afgelopen zondag." Ook over Toornstra is hij lovend. "Als je ziet wat hij de ploeg brengt, met z'n loopvermogen en fysiek. Op sommige momenten speelde hij heel slim. Ik denk dat Jens de ploeg vandaag veel heeft gebracht."

Lees meer over
Robin van Persie Jens Toornstra Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties