Feyenoord bevestigt: Summerville naar FC Dordrecht

Feyenoord bevestigt: Summerville naar FC Dordrecht

Crysencio Summerville maakt het seizoen af bij FC Dordrecht. De Rotterdammers hebben dit zojuist officieel bekend gemaakt. De zeventienjarige jeugdinternational wordt per 1 januari 2019 aan de club uit de Keuken Kampioen Divisie verhuurd.

Summerville heeft bij Feyenoord een profcontract tot medio 2021. Bij FC Dordrecht traint hij vanaf heden al mee met de selectie. Op 13 januari 2019 zal Summerville zijn opwachting kunnen maken tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen FC Den Bosch.

Trainer Scott Calderwood van FC Dordrecht is blij met zijn komst. ''Laat hem maar lekker in de luwte gaan voetballen. Ik hoop dat hij zijn voeten laat spreken. Het is een heel mooi ventje, hij ziet er nog heel jeugdig uit, maar kan zo verschrikkelijk goed voetballen. Een genot om naar die jongen te kijken", zegt Calderwood in gesprek met RTV Rijnmond.

"Wat in het verleden is gebeurd, is vergeten. Hij zal daar nog aan herinnerd worden tijdens zijn carrière, maar dat ligt ook aan hemzelf. Als hij het heel goed doet, net zoals in de jeugd van Feyenoord, denk ik dat hij snel van dat stempel af is. Jonge jongens maken wel eens verkeerde keuzes, maar je moet ze altijd weer een kans geven.''

[readmore=49026]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties