''Met dit voetbal maak je het bijna iedereen moeilijk''

''Met dit voetbal maak je het bijna iedereen moeilijk''

De overwinning van Feyenoord op PSV levert de ploeg van Giovanni van Bronckhorst de nodige complimenten op. Zo ook aan tafel bij Veronica Inside. Vooral voor het spel van de Rotterdammers is veel lof.

"Veel mensen gaven er geen cent voor", begint Hans Kraaij Jr. "Met name toen Van Bronckhorst voor de wedstrijd aangaf volle bak druk te willen zetten. Iedereen dacht dat ze helemaal suf gecounterd zouden worden. Maar ze hebben echt fantastisch gespeeld."

Volgens René van der Gijp is het niet de eerste keer dat Feyenoord op deze manier een goed resultaat neerzet. "Feyenoord is op z'n best als ze zich vast kunnen bijten in de tegenstander. Dat hebben we gezien tegen Manchester United, tegen Sevilla, tegen Ajax in de beker. Met dit voetbal maak je het bijna iedereen moeilijk."

Kraaij zag vooral een ploeg waar meer beweging in zat dan normaal. "Bij Feyenoord gaat die bal heel vaak van Botteghin naar Van der Heijden. Het is statisch. Nu was er beweging op het middenveld en bij Jorgensen. Dan is het dertig procent beter."

Lees meer over
PSV Eric Botteghin van der heijden
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties