Crysencio Summerville geschorst, beboet en verhuurd

maandag 3 december 2018 15:58 84.860 keer bekeken 318 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord heeft de strafmaat bepaald voor Crysencio Summerville vanwege onacceptabel gedrag ten opzichte van medespeler Mats Knoester, twee weken geleden.

De 17-jarige jeugdinternational blijft tot 1 januari 2019 geschorst en zal direct daarna voor de rest van het seizoen worden verhuurd. Bovendien krijgt Summerville de maximale boete opgelegd die volgens zijn contract mogelijk is en geeft Feyenoord hem een nog nader te bepalen taakstraf.

Voorts zal de club de speler extra mentale begeleiding geven, om hem niet alleen te straffen maar Summerville ook te helpen.

Feyenoord komt vandaag tot dit uitgebreide en verstrekkende pakket aan maatregelen, nadat het direct na het incident de speler al voorlopig schorste en afgelopen week bij alle betrokkenen hoor- en wederhoor toepaste om alle feiten rond het incident op tafel te krijgen.

Summerville heeft inmiddels aangegeven de straf(fen) te accepteren en nogmaals zijn excuses te zullen maken aan Mats Knoester, diens familie en de complete spelersgroep van Feyenoords hoogste jeugdelftal.

Gerelateerd nieuws
318 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 129 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67162 leden - Op dit moment zijn 1037 mensen actief, waarvan 218 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved