'Schok op Varkenoord na handgemeen in kleedkamer'

'Schok op Varkenoord na handgemeen in kleedkamer'

Feyenoord Onder 19 heeft afgelopen zaterdag pijnlijk verloren van FC Volendam. De Rotterdammers stonden in de rust met maarliefst 4-1 achter. Het slechte spel had alles te maken met een incident op de training. Crysencio Summerville en Mats Knoester kregen ruzie tijdens de training van vorige week donderdag.

Dit meldt het Algemeen Dagblad. ''Na afloop escaleerde die ruzie volledig omdat een opgetrommeld familielid van Summerville zich in het kleedlokaal meldde en niet met het voornemen om de zaak te sussen. Het handgemeen leverde een ware schok op binnen Varkenoord, bij jeugdspelers en begeleiders,'' schrijft de krant.

''Dat jeugdelftal heeft wel iets meegemaakt,'' zegt Van Bronckhorst. de trainer sprak uitvoerig met Kuyt over het incident. ''Dit zijn echt enorm lastige zaken.'' Feyenoord gaat vandaag beslissen over de strafmaat voor de 17-jarige aanvaller.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties