''Hij had een stuk of zes, zeven technische hoogstandjes''

''Hij had een stuk of zes, zeven technische hoogstandjes''

Analist Hans Kraay jr. is zeer te spreken over het functioneren van Steven Berghuis bij Feyenoord. De aanvaller had een groot aandeel in de 0-2 overwinning van Feyenoord op Heracles met twee voor-assists die uiteindelijk tot een eigen doelpunt en een doelpunt van Jens Toornstra gepromoveerd werden. Tevens spatte een schot van Berghuis uiteen op de lat.

"Berghuis heeft nog niet veel gescoord. De eerste helft speelde Feyenoord slecht, maar de tweede helft speelde Feyenoord echt een stuk beter. Hij had wel echt een stuk of zes, zeven technische hoogstandjes en had natuurlijk een geweldige (voor-)assist. De hele tweede helft had hij geen zin meer om in de dekking te staan bij Van Hintum, dus hij ging een beetje zwerven en eigenlijk als een valse tien spelen. Hij was constant aan de bal.''

"Ik heb toch al een beetje het idee bij Feyenoord dat wanneer ze in beweging zijn... het is vaak statisch en stroperig, maar tegen ADO hadden ze ook een half uur dat iedereen in beweging was. De tweede helft speelde Feyenoord echt goed," zo vertelt Kraay in het voetbalpraatprogramma Veronica Inside.

"Wat ik heel knap vind is zo'n jonge jongen als Bijlow: in de Arena maakt hij een fout, ADO voor de beker heeft hij niet gekeept, dus dit was zijn eerste wedstrijd weer en die jongen staat erbij alsof hij al tien jaar onder de lat staat. Hij moet beter worden op hoge ballen, maar verder..."

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra Justin Bijlow Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties