Boete dreigt voor Feyenoord na lichtuitval De Kuip

Boete dreigt voor Feyenoord na lichtuitval De Kuip

Afgelopen zondag vielen de lichtmasten uit bij de wedstrijd Feyenoord - VVV-Venlo. Het probleem kon niet snel genoeg worden opgelost waardoor de wedstrijd werd gestaakt. De KNVB maakt zich zorgen omtrent de situatie en is een onderzoek gestart.

Volgens RTV Rijnmond is de voetbalbond een onderzoek gestart en ontvangt Feyenoord mogelijk een boete. "Ik beschouw het intern als overmacht, de techniek heeft het laten afweten en wij konden de situatie op dat moment echt niet oplossen. Maar het is aan de KNVB om te beoordelen of dat ons te verwijten valt", vertelt stadiondirecteur Jan van Merwijk.

"Eigenlijk functioneerde de aan- en uitknop voor grote delen van de verlichting niet meer", vervolgt Van Merwijk "Dat moeten we in de toekomst voorkomen. We vervangen de apparatuur en gaan ook nog voor een 'back-up' oplossing zorgen, zodat dit zeker weten nooit meer gebeurd."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties