'Gio': ''Ik denk dat ik sowieso met Jerry ga praten''

'Gio': ''Ik denk dat ik sowieso met Jerry ga praten''

Een vroege rode kaart voor Jeremiah St Juste maakte de middag van Feyenoord in Amsterdam erg moeilijk. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst verloor uiteindelijk met 3-0. Na afloop sprak de trainer met FOX Sports.

"We begonnen goed aan de wedstrijd. We hadden de wedstrijd onder controle en eigenlijk is er niks aan de hand", begint Van Bronckhorst. "Dan komt die rode kaart. Dan moet je het goede gevoel dat je had over het speelplan na zes minuten al in de prullenbak gooien."

Van Bronckhorst verwijt St Juste dat hij rood pakte. "Ik ben boos, ja. Je kan niet in topwedstrijd met tien man komen te staan. Dat mag je niet overkomen en het gebeurt ons al na zes minuten. Dat weet je dat het een heel moeilijke wedstrijd wordt, zeker tegen Ajax."

Eerder gaf Jordy Clasie in gesprek met FOX Sports al aan dat Feyenoord scherp en agressief wilde voetballen. "Je kan een aantal kanten op gaan. Gezonde agressie en passie is wat je nodig hebt om deze wedstrijden te winnen, maar je moet daarin niet over het randje gaan. Ik heb vooraf aangegeven dat je met je verstand moet spelen", reageert Van Bronckhorst.

De trainer is trots op hoe zijn ploeg met de situatie is omgegaan. "Ik denk dat we er als team stonden vandaag. Hoe moeilijk het ook is om met tien man te spelen, dat hebben we goed gedaan. Maar de rode kaart kost je de wedstrijd. Ik denk dat ik sowieso met Jerry ga praten", besluit de trainer.

Lees meer over
Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties