Clasie: ''Dit seizoen vaker zulke momenten gehad''

Clasie: ''Dit seizoen vaker zulke momenten gehad''

Feyenoord won zondagmiddag in eigen huis van PEC Zwolle (3-0). De Rotterdamse ploeg speelde een goede eerste helft, waarin het twee keer scoorde. In de tweede helft zakte het niveau flink, maar scoorde de ploeg toch nog een keer. Jordy Clasie baalt van het niveauverschil.

"We hebben dit seizoen vaker zulke momenten gehad. Een dramatische eerste helft en een goede tweede helft, vandaag was het andersom. In de tweede helft liepen we vaak achter de bal aan. Ik denk dat we niet goed stonden en konden geen druk zetten. In het eerste half uur ging dat wel goed. We creëerden toen ook veel kansen, dat moesten we langer volhouden."

"Als het 0-0 staat, geef je misschien toch iets meer gas in een tweede helft", vervolgt Clasie tegen FOX Sports. "Dat mag niet gebeuren in onze situatie. Stel de 2-1 valt, dan kan je het nog heel moeilijk krijgen. Dat is voor ons iets om aan te werken."

Volgende week neemt Feyenoord het op tegen aartsrivaal Ajax in Amsterdam. "Het is duidelijk dat Ajax een stuk beter voetbal speelt. Het gemak waar zij mee winnen, daarmee hebben wij het moeilijk. Het is altijd een wedstrijd op zich. De wedstrijd van het jaar, we weten wat ons te doen staat."

Lees meer over
Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties