Vermeer over rode kaart Van Persie: ''Niks voor hem''

Vermeer over rode kaart Van Persie: ''Niks voor hem''

Kenneth Vermeer is blij met de overwinning op Vitesse. Feyenoord kende zondag een lastige wedstrijd tegen de Arnhemse club, waarin het op een achterstand kwam. Uiteindelijk verzekerde Robin van Persie met een snoeiharde vrije trap Feyenoord van de drie punten.

"De eerste helft was een beetje lamlendig, Vitesse maakte het veld groot en daar hadden we moeite mee. Ik denk dat we daarna, in de tweede helft, een stuk beter voor de dag kwamen dan in de eerste helft. En dan is er toch weer Van Persie, een mooi moment. Je houdt de drie punten thuis, dat is het belangrijkste."

Matchwinner Van Persie pakte enkele minuten na de treffer een directe rode kaart. "Ik stond er ver van af, het is niks voor hem. Ik denk ook niet dat het zijn intentie was om hem te raken, ik denk dat hij gewoon voor de bal ging. Jammer genoeg raakt hij niet de bal maar de speler", aldus de doelman tegen FOX Sports.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Robin van Persie Vitesse
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties