Van Persie opgelucht: ''Gelukkig is het goed gekomen''

Van Persie opgelucht: ''Gelukkig is het goed gekomen''

Robin van Persie bezorgde Feyenoord zondag de drie punten. De aanvaller maakte in een moeizame wedstrijd voor de Rotterdammers het enige doelpunt van de wedstrijd. Door de zege kan Feyenoord zondag inlopen op Ajax en/of PSV, die tegen elkaar spelen.

"Ik had er vandaag nog wel een paar mogen maken", zegt Van Persie tegen FOX Sports. "Ik kreeg een paar goede ballen, eentje van Steven (Berghuis, red.). Die kopte ik voorlangs, die moet altijd op het doel. Later nog eentje dat ik naar binnen ging. Ik had er twee of drie moeten maken."

"Als we vroeg op 1-0 komen, spelen we een makkelijke wedstrijd. Dat lieten we na vandaag. De eerste helft speelden we prima, als je dan een doelpunt maakt creëer je rust. Die was er nu niet. Gelukkig is het goed gekomen, maar ik heb liever dat het eerder beslist was."

In de eerste helft zou Timo Letschert gespuugd op Van Persie hebben. "Dat was een misverstand. Ik dacht dat ik iets voelde in mijn nek, maar hij beloofde dat het niet zo was. Daar kunnen we een streep onder zetten."

Lees meer over
PSV Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties