Jørgensen terug van blessure: ''Je mist iets in je leven''

Jørgensen terug van blessure: ''Je mist iets in je leven''

Bij Feyenoord zullen weinig mensen tevreden zijn over de uitwedstrijd tegen AZ. In de ontmoeting met de Alkmaarders kwam de ploeg niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Een lichtpuntje was er wel: Nicolai Jorgensen keerde na een blessure van enkele maanden voor het eerst terug op het veld.

"Eindelijk", begint Jorgensen in gesprek met FOX Sports. "Het waren zware maanden. Het is zo saai, je mist iets in je leven. Je krijgt niet de adrenaline die je normaal elke week krijgt. Het is deprimerend, ik wist ook niet hoe lang het zou duren. Ik ben blij om weer met mijn teamgenoten op het veld te staan en de fans weer te zien. Ze wisten m'n naam nog", grapt Jorgensen.

De invalbeurt van de Deense spits duurde niet lang, pas in de 84e minuut werd hij erin gebracht voor Robin van Persie. "Ik wist dat ik niet lang zou spelen. Ik heb tweeënhalve maand niet gespeeld, dus ik heb tijd nodig om weer honderd procent fit te worden. Vijf minuten was genoeg vandaag, ik was gewoon blij om weer op het veld te staan."

Lees meer over
Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties