Jørgensen terug van blessure: ''Je mist iets in je leven''

zondag 16 september 2018 14:48 37.400 keer bekeken 30 reacties Pro Shots

Bij Feyenoord zullen weinig mensen tevreden zijn over de uitwedstrijd tegen AZ. In de ontmoeting met de Alkmaarders kwam de ploeg niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Een lichtpuntje was er wel: Nicolai Jorgensen keerde na een blessure van enkele maanden voor het eerst terug op het veld.

"Eindelijk", begint Jorgensen in gesprek met FOX Sports. "Het waren zware maanden. Het is zo saai, je mist iets in je leven. Je krijgt niet de adrenaline die je normaal elke week krijgt. Het is deprimerend, ik wist ook niet hoe lang het zou duren. Ik ben blij om weer met mijn teamgenoten op het veld te staan en de fans weer te zien. Ze wisten m'n naam nog", grapt Jorgensen.

De invalbeurt van de Deense spits duurde niet lang, pas in de 84e minuut werd hij erin gebracht voor Robin van Persie. "Ik wist dat ik niet lang zou spelen. Ik heb tweeënhalve maand niet gespeeld, dus ik heb tijd nodig om weer honderd procent fit te worden. Vijf minuten was genoeg vandaag, ik was gewoon blij om weer op het veld te staan."

Gerelateerd nieuws
30 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 17 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66489 leden - Op dit moment zijn 664 mensen actief, waarvan 172 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved