Van Bronckhorst: ''Ik kijk naar wat het team nodig heeft''

zondag 16 september 2018 14:34 61.565 keer bekeken 309 reacties Pro Shots

Feyenoord speelde in Alkmaar met 1-1 gelijk tegen AZ. Trainer Giovanni van Bronckhorst zag hoe zijn ploeg het lastig had, wat leidde tot een vroege openingstreffer van de thuisploeg. Na afloop sprak hij met FOX Sports over de wedstrijd.

"We hebben vorig seizoen ook tegen ploegen gespeeld die in een zelfde soort systeem speelden. Vandaag hadden we daar meer moeite mee", begint Van Bronckhorst. "De laatste fase van de eerste helft en de tweede helft ging het beter, maar de tweede helft creëerden we niet veel. Uiteindelijk waren we wel heel gevaarlijk via standaardsituaties, dan moet je eigenlijk scoren."

Van Bronckhorst koos ervoor om pas laat in de wedstrijd te wisselen. Ook wisselde hij slechts twee keer, en liet hij onder andere Yassin Ayoub op de bank zitten. "Ik kijk naar wat het team nodig heeft. Ik vond vandaag dat we met Luis wat meer diepte in ons spel konden krijgen. Het middenveld wilde ik intact houden. Zij hebben een sterk middenveld met veel loopvermogen, waardoor we een paar keer goed moesten omschakelen. Dat was ook de reden om Jorgensen in plaats van Van Persie te brengen en ze niet samen te laten spelen."

Gerelateerd nieuws
309 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 190 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74195 leden - Op dit moment zijn 908 mensen actief, waarvan 244 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved