Feyenoord opent vandaag 'Feyenoord Geboorteloket'

Feyenoord opent vandaag 'Feyenoord Geboorteloket'

Feyenoord en Opel openen vandaag (woensdag) de deuren van het Feyenoord Geboorteloket. Vanaf 13:00 uur kunnen kersverse ouders hun pasgeboren zoon of dochter aanmelden en ontvangen daarmee een gratis lidmaatschap voor de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes.

Uit de resultaten van het door Opel geïnitieerde ‘Grote Feyenoord DNA-onderzoek’ is gebleken dat Feyenoord niet in je DNA zit, maar écht in je hart. De liefde voor Feyenoord wordt vanuit je opvoeding meegegeven: door je ouders, je omgeving en je vrienden. Daarom bieden Opel en Feyenoord supporters de mogelijkheid om in het seizoen 2018-2019 hun pasgeborene aan te melden bij het Feyenoord Geboorteloket, naast de aanmelding bij het geboorteloket in jouw eigen gemeente.

Welkomstpakket
Iedere baby die tussen 1 september 2018 en 31 december 2018 wordt geboren, kan op Opel.nl/feyenoord of vanaf 13:00 uur in Feyenoord Fanshop Marathon worden aangemeld voor het gratis lidmaatschap. Met dit lidmaatschap groeien de baby’s direct op met hun favoriete club. De eerste twaalf baby’s die vandaag in de Fanshop worden aangemeld krijgen een speciaal welkomstpakket en alle aangemelde kleintjes worden verblijd met een Kameraadjes Welkomstpakket en maken automatisch kans op één van de Opel ADAM-loopauto’s in Feyenoord-stijl. Iedere maand wordt er een auto onder de nieuwe aanmeldingen verloot. Ga voor meer informatie naar Opel.nl/feyenoord.

Afgelopen week heeft Sander de Kramer samen met clubmascotte Coentje een bezoek gebracht aan Geboortecentrum Sophia en een aantal kersverse ouders verrast met het nieuws over het Feyenoord Geboorteloket.

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties