''Ik verwacht dat Larsson bij Zweden laatste keuze zal zijn''

donderdag 6 september 2018 14:46 84.555 keer bekeken 154 reacties Pro Shots

Waar hij bij Feyenoord steeds meer kritiek te verduren krijgt, zit Sam Larsson deze week wel bij de Zweedse selectie voor de duels tegen Oostenrijk en Turkije. Eerder deze week gaf zijn bondscoach, Janne Andersson, op een persconferentie aan de linksbuiten goed genoeg te vinden. Op een vaste plek in de selectie lijkt hij echter nog niet te hoeven rekenen.

Naast Sam Larsson zijn ook Ken Sema (Watford) en Robin Quaison (FSV Mainz) nieuw in de selectie. Volgens de Zweedse journalist Andréas Sundberg zullen die twee de voorkeur krijgen boven Larsson. "Ze zijn alle drie hetzelfde type speler. De bondscoach wil ze nu aan het werk zien, en zal de volgende keer één of twee van de spelers opnieuw meenemen. Ik verwacht dat Larsson dan de laatste keuze zal zijn", zegt Sundberg in gesprek met FR12.nl.

Janne Andersson nam het eerder deze week op voor Larsson, waar hij de linksbuiten eerder dit jaar juist niet opnam in zijn WK-selectie. "Larsson heeft zijn kansen bij Zweden gehad, in wedstrijden tegen Portugal en Noorwegen. Daar presteerde hij teleurstellend, en daarom nam Andersson hem niet mee." Volgens Sundberg ligt Larssons grootste zwakte in het meeverdedigen. "Verdedigend is hij niet sterk. Dat spreekt niet in zijn voordeel, want op de manier waarop Zweden speelt is het juist belangrijk dat alle spelers goed meeverdedigen."

Gerelateerd nieuws
154 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 34 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70075 leden - Op dit moment zijn 646 mensen actief, waarvan 220 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved