Malacia blij met goal: ''Ik dacht: laat ik maar gaan rennen''

Malacia blij met goal: ''Ik dacht: laat ik maar gaan rennen''

Tyrell Malacia was zondag een van de doelpuntenmakers aan de kant van Feyenoord. De jonge verdediger, die sinds enkele weken weer basisspeler bij Feyenoord is, zorgde in het begin van de tweede helft voor de 0-4. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 3-5 overwinning.

"Ik denk dat de overwinning het mooiste is, maar dit is ook mijn eerst goal voor Feyenoord. Dat is ook mooi, maar de drie punten zijn toch het belangrijkste. Zeker als je kijkt naar de slotfase", zegt Malacia tegen FOX Sports.

"Ik kreeg de bal en dacht: laat ik maar gaan rennen en ik zie wel waar het schip strandt. Uiteindelijk kwam ik één-op-één met de doelman en kon ik zelf schieten. Ik kon ook nog gaan liggen voor een strafschop maar besloot toch zelf te schieten."

Na zijn treffer rende Malacia naar de reservebank. "Naar mijn maatje Dylan (Vente, red.). Tegen AS Trencin schoot ik op de paal en hij zei toen dat mijn schot de volgende keer zou zitten. Dat was vandaag. Ik heb al eerder gezegd dat ik belangrijker wil zijn voor het team met assists en misschien goals. Als het verdedigend goed staat, kan ik ook aanvallend mijn steentje bijdragen."

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties