''Trots op de club, maar niet op hoe ze met mij zijn omgegaan''

woensdag 22 augustus 2018 14:50 157.630 keer bekeken 463 reacties Pro Shots

Gustavo Hamer slaagde er niet in om door te breken bij Feyenoord. De middenvelder voelde zich bij de Rotterdamse club niet serieus genomen. Ook tijdens zijn verhuurperiode bij FC Dordrecht was er weinig contact met de club. ''Ik vroeg wat ik moest doen om nog beter te worden. Minuten maken, was het enige antwoord dat ik kreeg."

Hamer benadrukt dat hij de club Feyenoord hoog heeft zitten, maar met diverse mensen heeft hij moeite. "Ik ben heel trots op de club, maar niet op hoe ze met mij zijn omgegaan. Nadat ik de overstap had gemaakt vanuit de jeugd, heeft geen enkele trainer mij nog aangesproken op wat ik anders of beter kon doen,'' vertelt Hamer in gesprek met Voetbal International. ''Dat zat mij persoonlijk erg dwars, net als mijn ontwikkeling."

Een voorbeeld was de Johan Cruijff Schaal van afgelopen seizoen. "Ik wist al dat ik verhuurd zou worden aan FC Dordrecht, maar ik mocht nog niet weg. Bart kon niet spelen, ik was de stand-in van Kevin Diks. Met nog een kwartier te spelen ging Kevin naar de kant. De trainer bracht Sofyan Amrabat. Dat was voor mij het zoveelste signaal.''

Gerelateerd nieuws
463 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 144 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70792 leden - Op dit moment zijn 87 mensen actief, waarvan 41 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved