''Trots op de club, maar niet op hoe ze met mij zijn omgegaan''

''Trots op de club, maar niet op hoe ze met mij zijn omgegaan''

Gustavo Hamer slaagde er niet in om door te breken bij Feyenoord. De middenvelder voelde zich bij de Rotterdamse club niet serieus genomen. Ook tijdens zijn verhuurperiode bij FC Dordrecht was er weinig contact met de club. ''Ik vroeg wat ik moest doen om nog beter te worden. Minuten maken, was het enige antwoord dat ik kreeg."

Hamer benadrukt dat hij de club Feyenoord hoog heeft zitten, maar met diverse mensen heeft hij moeite. "Ik ben heel trots op de club, maar niet op hoe ze met mij zijn omgegaan. Nadat ik de overstap had gemaakt vanuit de jeugd, heeft geen enkele trainer mij nog aangesproken op wat ik anders of beter kon doen,'' vertelt Hamer in gesprek met Voetbal International. ''Dat zat mij persoonlijk erg dwars, net als mijn ontwikkeling."

Een voorbeeld was de Johan Cruijff Schaal van afgelopen seizoen. "Ik wist al dat ik verhuurd zou worden aan FC Dordrecht, maar ik mocht nog niet weg. Bart kon niet spelen, ik was de stand-in van Kevin Diks. Met nog een kwartier te spelen ging Kevin naar de kant. De trainer bracht Sofyan Amrabat. Dat was voor mij het zoveelste signaal.''

Lees meer over
Sofyan Amrabat Kevin Diks Gustavo Hamer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties