480 kaarten beschikbaar voor uitwedstrijd tegen SL Benfica

480 kaarten beschikbaar voor uitwedstrijd tegen SL Benfica

Feyenoord is begonnen met de kaartverkoop voor de wedstrijd tegen SL Benfica. Het duel tegen de Portugezen kan worden bijgewoond door 480 supporters in het uitvak. Kaarten kosten dertig euro per stuk en zijn beschikbaar voor alle supporters.

"Er kan door iedere Feyenoord-supporter een onbeperkt aantal tickets worden gekocht. Supporters hoeven dus niet in het bezit te zijn van een uitkaart 2024-2025," melden de Rotterdammers op de officiële website. In eerste instantie werd er gecommuniceerd dat er geen kaarten beschikbaar kwamen voor de supporters van Feyenoord, maar inmiddels is daar verandering in gekomen.

Feyenoord is door SL Benfica uitgenodigd voor de strijd om de traditionele Eusebio Cup. Het gaat hierbij om één wedstrijd, die wordt afgewerkt in Estádio da Luz, de imposante thuishaven van de Portugezen. Het duel wordt gespeeld op zondag 28 juli om 20:30 uur Nederlandse tijd. Bij de club uit de Liga Portugal staan oud-Feyenoorders Orkun Kökçü en Fredrik Aursnes onder contract.

• Klik hier voor meer informatie
• Bekijk hier de complete voorbereiding van Feyenoord

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties