Verdonk maakt indruk: ''Verdient een groot compliment''

zondag 5 augustus 2018 00:00 116.240 keer bekeken 468 reacties FR12.nl

Calvin Verdonk verscheen zaterdag aan de aftrap van PSV - Feyenoord. De jongeling kreeg in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal de voorkeur boven Tyrell Malacia. Tegen de Eindhovenaren maakte de 21-jarige Verdonk een goede indruk.

"Prima, echt", zegt Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, op de website van zijn werkgever. "Als je ziet: deze jongen speelde vorig jaar bij NEC. In de jeugdopleiding zagen ze hem altijd als een jongen met de nodige bravoure en een goede meevoetballende linkervleugelverdediger. Dat laat hij nu zien."

"Soms heb je als talent een omweg nodig om in de richting te komen die je zou willen", vervolgt hij. "Dat laat hij nu zien. Hij kreeg de voorkeur boven Malacia, wat al opvallend was. Wat voor Justin Bijlow geldt, geldt ook voor hem. Dan moet je het wel laten zien. Hij heeft dat gedaan op dit podium, in deze wedstrijd. Dat verdient een groot compliment."

Gerelateerd nieuws
468 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 108 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74168 leden - Op dit moment zijn 706 mensen actief, waarvan 245 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved