Verbeek kritisch: ''Feyenoord is kansloos in de titelrace''

vrijdag 3 augustus 2018 10:17 190.855 keer bekeken 852 reacties Pro Shots

Gertjan Verbeek is niet enthousiast over Feyenoord. De Rotterdammers versterkten zich deze transferwindow met een aantal nieuwe gezichten, waaronder Jordy Clasie. Dit laat hij weten in gesprek met ELF Voetbal.

"Een paar jaar geleden was hij nog een potentiële vaste kracht voor het Nederlands elftal, maar de laatste jaren hebben we hem niet meer gezien. Bij Southampton liep het niet en ook bij Club Brugge was hij geen basiskracht. En nu moet hij als leider Feyenoord naar prijzen leiden? Nee, dat zie ik niet voor me", zegt hij.

"Een speler komt ook heel anders binnen bij een club en in een kleedkamer als je succesvol bent geweest dan wanneer je tijden bijna niet hebt gespeeld. Je moet je eerst weer bewijzen. Ook voor je medespelers. El Ahmadi had aanzien als leider, doordat hij op het veld het spelritme bepaalde bij Feyenoord. Ze gaan hem echt missen dit seizoen."

De oud-trainer van Feyenoord schat de titelkansen daarnaast ook zeer klein in. "Wat mij betreft is de titelstrijd een uitgemaakte zaak: Ajax wordt kampioen, met overmacht. Misschien dat PSV een klein beetje gaat meedoen, maar Feyenoord komt er bij lange na niet aan. Feyenoord is kansloos in de titelrace en moet strijden voor the best of the rest. Ik zie ze ook niet de Johan Cruijff Schaal winnen bij PSV."

Gerelateerd nieuws
852 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 423 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73602 leden - Op dit moment zijn 913 mensen actief, waarvan 242 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved