Verbeek kritisch: ''Feyenoord is kansloos in de titelrace''

Verbeek kritisch: ''Feyenoord is kansloos in de titelrace''

Gertjan Verbeek is niet enthousiast over Feyenoord. De Rotterdammers versterkten zich deze transferwindow met een aantal nieuwe gezichten, waaronder Jordy Clasie. Dit laat hij weten in gesprek met ELF Voetbal.

"Een paar jaar geleden was hij nog een potentiële vaste kracht voor het Nederlands elftal, maar de laatste jaren hebben we hem niet meer gezien. Bij Southampton liep het niet en ook bij Club Brugge was hij geen basiskracht. En nu moet hij als leider Feyenoord naar prijzen leiden? Nee, dat zie ik niet voor me", zegt hij.

"Een speler komt ook heel anders binnen bij een club en in een kleedkamer als je succesvol bent geweest dan wanneer je tijden bijna niet hebt gespeeld. Je moet je eerst weer bewijzen. Ook voor je medespelers. El Ahmadi had aanzien als leider, doordat hij op het veld het spelritme bepaalde bij Feyenoord. Ze gaan hem echt missen dit seizoen."

De oud-trainer van Feyenoord schat de titelkansen daarnaast ook zeer klein in. "Wat mij betreft is de titelstrijd een uitgemaakte zaak: Ajax wordt kampioen, met overmacht. Misschien dat PSV een klein beetje gaat meedoen, maar Feyenoord komt er bij lange na niet aan. Feyenoord is kansloos in de titelrace en moet strijden voor the best of the rest. Ik zie ze ook niet de Johan Cruijff Schaal winnen bij PSV."

Lees meer over
Karim El Ahmadi PSV El Ahmadi Jordy Clasie Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties