Feyenoord zet Boëtius terug naar beloften

Feyenoord zet Boëtius terug naar beloften

Jean-Paul Boëtius traint vandaag en de rest van de week niet mee met de eerste selectie van Feyenoord, die zich voorbereidt op de openingswedstrijd van komende zondag tegen het Spaanse Levante. De vleugelaanvaller is om disciplinaire redenen tot maandag 30 juli teruggezet naar het beloftenelftal en zal zondag dus ook niet tot de wedstrijdselectie behoren. Bovendien krijgt Boëtius een geldboete.

De clubleiding en de technische staf hebben Boëtius deze straffen opgelegd naar aanleiding van een incident, na afloop van de oefenwedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Fenerbahce. Invallers en spelers die tijdens de wedstrijd geen speelminuten hadden gemaakt, moesten in Turkije na afloop van het duel een korte training afwerken. Dit om ook op deze dag van de opbouw naar het nieuwe seizoen voldoende fysieke inspanning te hebben verricht. Boëtius weigerde dat.

De speler heeft inmiddels excuses aangeboden en de opgelegde straffen aanvaard.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties