Update | Bogarde verkast naar Hoffenheim

maandag 9 juli 2018 20:15 138.770 keer bekeken 671 reacties Pro Shots

Melayro Bogarde gaat Feyenoord deze zomer verlaten. Het grote talent heeft op sociale media zijn afscheid aangekondigd. De Rotterdammers hebben er alles aan gedaan om de 16-jarige verdediger te behouden, maar hij kiest voor een avontuur in het buitenland. Het is nog niet bekend welke club de strijd om Bogarde heeft gewonnen. Chelsea, Manchester City en Manchester United zijn in de race.

''Na bijna 10 jaar heb ik besloten Feyenoord te verlaten deze zomer. Ik kijk terug op mijn tijd bij Feyenoord met een gevoel van blijdschap, trots en eer dat ik jarenlang het veld heb mogen betreden in het rood/wit van de club,'' geeft Bogarde aan op Instagram. ''Ik ben de trainers en mijn medespelers dankbaar voor de tijd die ik bij de club heb beleefd. Met enthousiasme kijk ik uit naar mijn volgende avontuur..''

Update, 20:15 uur | Bogarde verkast naar Hoffenheim
Melayro Bogarde vervolgt zijn prille carriere bij TSG 1899 Hoffenheim. Dit laat de verdediger weten op Instagram. De 16-jarige Bogarde, wiens jongere broertje ook in de jeugdopleiding van Feyenoord speelt, kreeg een contractvoorstel van de Rotterdamse club, maar ging hier niet op in. Daarnaast zou hij komend seizoen ook starten bij Feyenoord O19, maar de speler koos voor het buitenland.

Gerelateerd nieuws
671 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 313 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66546 leden - Op dit moment zijn 795 mensen actief, waarvan 195 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved