Update | Bogarde verkast naar Hoffenheim

Update | Bogarde verkast naar Hoffenheim

Melayro Bogarde gaat Feyenoord deze zomer verlaten. Het grote talent heeft op sociale media zijn afscheid aangekondigd. De Rotterdammers hebben er alles aan gedaan om de 16-jarige verdediger te behouden, maar hij kiest voor een avontuur in het buitenland. Het is nog niet bekend welke club de strijd om Bogarde heeft gewonnen. Chelsea, Manchester City en Manchester United zijn in de race.

''Na bijna 10 jaar heb ik besloten Feyenoord te verlaten deze zomer. Ik kijk terug op mijn tijd bij Feyenoord met een gevoel van blijdschap, trots en eer dat ik jarenlang het veld heb mogen betreden in het rood/wit van de club,'' geeft Bogarde aan op Instagram. ''Ik ben de trainers en mijn medespelers dankbaar voor de tijd die ik bij de club heb beleefd. Met enthousiasme kijk ik uit naar mijn volgende avontuur..''

Update, 20:15 uur | Bogarde verkast naar Hoffenheim
Melayro Bogarde vervolgt zijn prille carriere bij TSG 1899 Hoffenheim. Dit laat de verdediger weten op Instagram. De 16-jarige Bogarde, wiens jongere broertje ook in de jeugdopleiding van Feyenoord speelt, kreeg een contractvoorstel van de Rotterdamse club, maar ging hier niet op in. Daarnaast zou hij komend seizoen ook starten bij Feyenoord O19, maar de speler koos voor het buitenland.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties