SC Feyenoord wint vierde editie Academy Partnertoernooi

maandag 4 juni 2018 12:43 28.020 keer bekeken 13 reacties Feyenoord.nl Bron: Feyenoord.nl

Het Onder 9-team van SC Feyenoord heeft zich zondag tot winnaar gekroond van het Academy Partnertoernooi. In de finale werden de leeftijdsgenoten van BVV Barendrecht na een lange maar prachtige dag in De Kuip met 1-0 verslagen.

‘Deze editie was erg geslaagd,’ stelde coördinator Academy Partners Remco Heerkens tevreden vast. ‘Ruim 150 kinderen zijn van negen uur ’s ochtends tot vijf uur ’s middags bezig geweest in De Kuip en hebben een geweldige dag gehad.’

Zo speelden de spelers van de twaalf Academy Partners niet alleen wedstrijdjes tegen elkaar, maar kregen zij ook de mogelijkheid om kennis te maken met Feyenoord door middel van een rondleiding door De Kuip.

Feyenoord Academy werd dit keer vertegenwoordigd door het Onder 8-team, dat werd opgedeeld in twee ploegen. ‘Het niveau lag erg hoog,’ vond Heerkens, die zag dat SC Feyenoord Onder 9 dit keer met de eer streek.

Het team kreeg de beker uit handen van hoofd jeugdopleiding Richard Grootscholten. De titel Beste Keeper ging naar Mustafa Yildiz (Alphense Boys), terwijl Dean das Dores (VOC) uitgeroepen werd tot Beste Speler.

Gerelateerd nieuws
13 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 10 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67415 leden - Op dit moment zijn 859 mensen actief, waarvan 225 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved