Rotterdam-Zuid gaat sporten in de kleuren van Feyenoord

Rotterdam-Zuid gaat sporten in de kleuren van Feyenoord

Feyenoord richt met vier andere sportverenigingen een multisportclub op. Eén club, waarin iedere vereniging onder de vlag van Feyenoord speelt. Dat maakt het voor iedereen mogelijk om ook in een roodwit basketbal-, hockey- of handbal-shirt te sporten, met het logo van de stadionclub op de borst.

Dit meldt het Algemeen Dagblad. In het Maasgebouw maakt Feyenoord vandaag bekend te gaan samenwerken met Rotterdam Basketbal, TPP (zaalvoetbal), HARO (handbal) en HC Feijenoord (hockey). De sportverenigingen streven ernaar de naam, het logo en de clubkleuren van Feyenoord al vanaf komend seizoen te dragen.

De plannen voor multisportclub Feyenoord maken deel uit van het omvangrijke project Feyenoord City, waarin een nieuw stadion aan de Nieuwe Maas het belangrijkste onderdeel vormt. Feyenoord betrekt nu vier sportclubs in de mega-ontwikkeling op Zuid om samen - naar voorbeeld van FC Barcelona en Benfica - de grootste multisportclub van Nederland op poten te zetten. Nu is het Utrechtse Kampong nog de grootste.

Klik hier voor meer

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties