VIDEO | Tattookoning Kuyt zet handtekening bij tatoeage

VIDEO | Tattookoning Kuyt zet handtekening bij tatoeage

Dat Dirk Kuyt populair is bij Feyenoord-supporters behoeft geen verdere toelichting. Maar dat er supporters zijn die een beeltenis van de voormalige Feyenoord-speler op hun lichaam laten tatoeëren, is wél vrij bijzonder. De tatoeage van Stephan de Boer is helemaal uniek, want niemand minder dan Dirk Kuyt zelf plaatste onlangs zijn handtekening bij zijn getatoeëerde beeltenis op het bovenbeen van de Feyenoord-supporter.

‘Als iemand een tatoeage van jou voor eeuwig op zijn lichaam heeft zitten en je plaatst daar je handtekening bij, dan heeft dat natuurlijk wel speciale betekenis voor diegene. En het doet ook wel wat met mezelf. Het is heel bijzonder en spannend en moeilijk te bevatten dat je zoveel voor iemand betekend hebt,’ vertelt Kuyt tegenover Feyenoord TV, dat bij de speciale gebeurtenis aanwezig was.

Voor Stephan de Boer was het uiteraard een bijzondere ervaring. ‘Als ik in iemand vertrouwen heb, dan is het Dirk,’ zei de gelukkige supporter. ‘Ik zou dit nooit door iemand anders hebben laten doen. Dirk is een geweldige voetballer geweest. Iedereen heeft zoveel respect voor hem en hij is super belangrijk geweest voor Feyenoord.’

Dirk Kuyt Testimonial
Op zondag 27 mei 2018 neemt Kuyt officieel afscheid als profvoetballer. Ruim een jaar nadat de Katwijker Feyenoord in De Kuip met drie doelpunten naar de landstitel schoot, maakt hij in hetzelfde stadion nog één keer zijn opwachting in de ‘Dirk Kuyt Testimonial’.

Een unieke dag, tal van grote Feyenoorders en (voormalig) topvoetballers uit diverse generaties op een veld en Kuyt nog één keer in actie op het heilige gras van De Kuip… Dat wil je toch niet missen? Ga naar www.feyenoord.nl/kuyt voor meer informatie over het programma en de kaartverkoop.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties