Toornstra: ''Ik zit hier lekker en hoef niet weg''

zondag 6 mei 2018 17:15 44.775 keer bekeken 109 reacties Pro Shots

Met een 0-2 voorsprong leek er voor Feyenoord weinig aan de hand in Heerenveen, tot de tegenstander in korte tijd terugkwam tot 2-2. Een door Justin Bijlow gestopte penalty en een laat doelpunt van Bilal Basacikoglu bezorgde Feyenoord in de slotfase toch de overwinning.

"We hebben het vaker gehad dit seizoen, ook bij 'Zwolle-uit'", aldus Jens Toornstra in gesprek met RTV Rijnmond. "Dat is jammer, want daarvoor speelden we gewoon een degelijke pot. Het was niet hoogstaand, maar we hadden wel de controle. In tien minuten draait heel die wedstrijd bijna om. Het is mooi dat Bilal nog kon scoren en Justin die penalty pakte."

Toornstra geeft toe dat de sfeer op de training anders is nu Feyenoord in de competitie nergens meer om speelde. "Het is net iets relaxter. De jongens die naar het WK gaan, willen er wel echt voor gaan. Wij natuurlijk ook, maar de focus is toch anders. Maar daar zag je vandaag weinig van. We probeerden lekker te voetballen en kwam goed op een 0-2 voorsprong. Buiten die tien minuten om dan, daarin gaf je het nog bijna weg."

"Met de bekerwinst hebben we het seizoen enigszins rechtgezet. Nu hebben we het goed afgesloten met een winstpartij en kunnen we opladen voor het nieuwe seizoen", aldus Toornstra, die niet verwacht Feyenoord deze zomer te verlaten. "Je moet altijd open staan voor alles, maar wat mij betreft zit ik hier lekker en hoef ik niet weg."

Feyenoord eindigt de competitie met een winstreeks, maar toch kijkt Toornstra terug op een teleurstellend seizoen. "Het is zonde dat we die niet eerder hadden kunnen inzetten. Daar hadden we het net nog over in de kleedkamer. Als je zo'n serie midden in het seizoen hebt, kun je echt meedoen om de titel. Dit jaar hebben we veel te snel het gat te groot laten worden."

Gerelateerd nieuws
109 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 42 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74191 leden - Op dit moment zijn 1010 mensen actief, waarvan 287 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved