RvP over toekomst: ''Heb al met veel mensen gesproken''

zondag 6 mei 2018 17:04 76.020 keer bekeken 89 reacties Pro Shots

Robin van Persie weet nog niet of hij ook volgend seizoen profvoetballer is. De toekomst van de routinier, die in principe nog een seizoen onder contract staat bij Feyenoord, is al weken onderwerp van gesprek. Via gesprekken met veel mensen probeert Van Persie tot zijn besluit te komen.

"Ik zei het al eerder maar ik denk er nog steeds over na en probeer alles op een rijtje te zetten", zegt hij tegen FOX Sports. "Ik ben goed onderweg in dat opzicht. Ik heb al met veel mensen gesproken en er staan er nog een paar op de lijst, waaronder Giovanni van Bronckhorst."

"Ik heb een aantal vragen voorbereid en in die gesprekken gaan we relaxed met een bak koffie over die vragen praten en brainstormen. Hoe ziet hij het? Hoe zie ik het? Ik heb Martin van Geel ook al gesproken, Jan de Jong ook. Ik neem de tijd. Iemand zei net dat je maar één keer kan stoppen. Dat weet ik en daarom neem ik er de tijd voor."

Gerelateerd nieuws
89 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 50 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74191 leden - Op dit moment zijn 954 mensen actief, waarvan 293 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved